Близо 1 млн. зрители гледаха премиерния двоен епизод на новия български

...
Близо 1 млн. зрители гледаха премиерния двоен епизод на новия български
Коментари Харесай

Елена Атанасова: Много любов и професионализъм е формулата за успеха на All Inclusive

Близо 1 млн. фенове гледаха премиерния двоен епизод на новия български комедиен сериал „ All Inclusive “ предишния петък. Eлена Атанасова , която извършва една от основните функции, разговаря с Иво Тодоров за „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ”. Актрисата споделя за това какво ни усмихва през днешния ден.

За триумфа на All Inclusive

„ Очевидно сме намерили формулата, с която да имаме подобен голям зрителски интерес още с първите ни два епизода. И се надяваме да продължи да бъде все по този начин и известността на сериала да пораства до края на нашите 12 серии. Очаквахме го, тъй като вложихме доста обич и професионализъм. И допускам, че това са формулите да се случи един сполучлив сериал ”, описа Елена Атанасова.

За това какво ни усмихва през днешния ден

„ Мен ме усмихва човещината и добрината. Много сме оградени от шокови обстановки, стрес. Имаме потребност да погледнем вътре в себе си с едни други очи. Светлината и добрината да бъдат пътеводна светлина в нашия обичай и в нашия живот ”, добави актрисата.

За сериозните тематики в All Inclusive

„ Както и в живота, и в сериала не всичко е занимателно. Има и съществени тематики в него. Те са свързани с проблемите в едно битуване. Проблемите, които би трябвало да преодоляваме всеки ден – с рухването и бързото изправяне. Има една доста значима идея в сериала, която е  свързана с еко тематиката. Опазването на българското Черноморие. Много добре е преплетена в сюжетната линия. Тръгва от младежите и сплотява поколенията, с цел да може идеята да бъде сполучлива. Това ще забележим напред в сериала ”, разкри Елена Атанасова.

За премиите Икар и още за сериала „ All Inclusive “, можете да видите цялото видео от „ Плюс-Минус ”.

Повече информация може да откриете на и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР